Miljøbevidst for virksomheder


Det får din virksomhed ud af at være en del af miljøbevidst mærkeordningen

Forbedret brandimage og øgede konkurrencefordele

Forbrugerne er 58% mere tilbøjelige til at handle hos/med din virksomhed, når de ved, at din virksomhed er bevidst om sin indvirkning på samfundet og miljøet, siger forbrugerundersøgelser foretaget af The Natural Marketing Institute, som er en strategisk rådgivende partner, der opererer i 30 lande. Samme undersøgelsen viste også, at forbrugerne er villige til at bruge op til 20% mere på miljøvenlige produkter og tjenester. 

Med til at hjælpe klimaet

Som virksomhed har man et større aftryk på miljøet, end en enkelt person har. Derfor er det også virksomhederne, der bør gå forrest i kampen mod en mere miljøbevidst verden. En stor organisation som en virksomhed som kan rumme mange ansatte, har gode muligheder for at præge disse ansatte og deres hverdag.

Markedsfører din virksomhed som miljøbevidste

Ved at være en del af vores mærkeordning, får du lov til at bruge vores logo, til markedsføring og som bevis på jeres social responsibility. Derudover bliver du som medlem af miljøbevidst mærkeordningen, også nævnt på vores hjemmeside, over listen for tilmeldte virksomheder. Herpå linker vi til jeres hjemmeside, så alle kan se at i er miljøbevidste.
Miljøbevidsthed er i nogle tilfælde også det der skal til, for at lokke den rigtige medarbejder ind i virksomheden. Flere og flere er nemlig gået ind i kampen mod klimaet og et bedre miljø, og ønsker at deres arbejdsgivere gør det ligeledes.

Det kan din virksomhed gøre

Vi giver herunder råd til hvordan din virksomhed kan, være mere miljøbevidst, og hvad i kan gøre for at blive mere miljøbevidste. For som virksomhed bør man gå forrest, og få indført de miljøbevidste tiltag.

  • Genbrug (Husk at affaldssortere)
  • Fyld kontoret med planter (De absorbere giftige stoffer mm)
  • Sluk for kontakten
  • Spar på papiret (Gør så meget som muligt digitalt) 
  • Elektronisk genbrug (Elektronikaffald for sig selv!)
  • Brug porcelæn (Til møder og i hverdagen frem for plastik)
  • Skær ned på emballagen (Brug kun det der kan genbruges)
  • Tag cyklen på arbejde