Om miljøbevidst


Miljøbevidst mærkeordningen, er en mærkeordning for virksomheder/hjemmesider, der ønsker at støtte op om miljøet. Virksomhederne der er med i mærkeordningen, støtter til de samlet kampen mod et bedre miljø og indfører gerne miljøvenlige initiativer.

Miljøbevidst.dk har til formål at oplyse brugeren og virksomheder, om de miljø problemer som verdenen står overfor. Vores mission er at vores miljøbevidst logo, skal være synligt mange steder på nettet, så flest mulige kan blive oplyst om de miljø problemer verdenen står overfor. Meningen er at folk ved at se vores mærke, skal have lyst og engagementet til at gøre noget ved problemerne, som løses nemmere i samarbejde.


Hvad går de 20% til?

Hvert år, donerer vi 20% af vores omsætning til miljøbevidste projekter. Projekterne variere alt efter, hvor vi synes der er mest brug for et ekstra tilskud. Der er hellere ikke en fast dag, for hvornår pengene bliver doneret. Er der fx. et kæmpe olieudslip i Atlanterhavet, står vi klar med det samme til at støtte med hele eller dele af vores rådighedsbeløb.