Tilmeld Miljoebevidst

Når du tilmelder dig miljoebevidst forstærker du den ansvarsprofil og social responsibility som din virksomhed besidder. I samspil med os og de andre deltagere forsøger vi at bringe fokus på de miljøproblemer og klimaproblemer som verdenen står overfor . Din tilmelding er med til at bakke op om dette vigtige budskab. Samtidig støtter vi med 20% af vores omsætning til miljø initiativer, der kan være med til gøre jorden til et bedre sted.

Miljøbevidst mærkeordningen tager et engangsbeløb på 295,- + moms. Dette er for at sprede budskabet om miljøbevidste virksomheder, så flere bliver bevidste om problemet og hvad de kan gøre for at afhjælpe det. Har din virksomhed flere hjemmesider, skal de tilmeldes hver for sig.

For at sprede budskabet er det vigtigt at din virksomheds hjemmeside, indsætter vores logo, samt et do-follow link, til vores hjemmeside, i footeren, en om os side eller en CSR side, på jeres hjemmeside. Dette er et krav for at være med i mærkeordningen, da i skal være med til at sprede budskabet, om at vi alle skal være mere miljøbevidste.

Pris: Engangsbeløb på 295,- +moms samt vores logo på jeres hjemmeside

Find og download miljøbevidst mærket her:

Accepterer nedenstående handelsbetingelser

Miljoebevidsts handelsbetingelser